Tudtad, hogy a kiskedvenceket is bebiztosíthatod?

Futrinka kisállat biztosítás!

A kisállat biztosítás kizárólag lakásbiztosításssal együtt köthető, mint kiegészítő biztosítás.

A Generali megtéríti a kedvencünk állatorvosi költségeit a biztosítási összeg erejéig és segítséget nyújt, ha a kutyus vagy cica baleset miatt elpusztul. Három csomag közül válaszhatunk és egyszerre akár három házi kedvenc is biztosítható.


Fontos! A biztosítható kisállatok és feltételei röviden:

  • Kutya vagy macska
  • Fajtatiszta vagy keverék.
  • Már elmúlt 4 hónapos, de még nincs 7 éves
  • Rendelkezik chippel és megkapta a kötelező oltásokat
  • Évente rendszeresen féregtelenítve van
  • A szerződés létrejöttekor csak egészséges kutya és cica biztosítható

Három csomag közül választhatsz:

Például: Ha Midi csomagot választod kutyusodra, és több baleset is éri egy biztosítási évben, akkor egy balesetből eredően az állatorvosi kezelésre maximum 50 000 Forint kerül kifizetésre, és éves szinten pedig maximum 200 000 Forint.

Mi számít biztosítási eseménynek?

  • Baleset: hirtelen fellépő, közvetlenül, kívülről ható, előre nem látható esemény, mely a kisállat állatorvosi ellátását teszi szükségessé
  • Betegség: minden olyan kórokozók (baktériumok, gombák, paraziták, vírusok, subvirális kórokozók) által okozott megbetegedés, továbbá nem fertőző szervi betegségek, melyek a kisállat állatorvosi ellátását teszi szükségessé
  • Baleset miatti pusztulás: baleset, melynek következtében a kisállat 30 napon belül életét veszíti

Kisállat biztosítás – Szabad orvos választás

Magyarországon bármely bejegyzett állatorvosnál kezeltetheti kis kedvencét, legyen szó akár a megszokott állatorvosáról, vagy akár egy éjszakai ügyeleti kórházról. A Biztosító nem ír elő kötelező orvos választást.

Jelenleg is van lakásbiztosításod, de szeretnél kisállat biztosítást? Semmi gond!

Ha van élő lakásbiztosításod egy másik biztosítónál az sem baj, hiszen egy ingyenes előfedezettel megkötheted és nem fogsz egyszerre 2 helyre fizetni. Az előfedezet annyit jelent, hogy nem kell díjat fizetned egészen a meglévő biztosításod évfordulójáig, viszont, kifizetésre kerül minden olyan káresemény, mely a jelenlegi biztosításban nem szerepel, (mint pl a kisállatok biztosítása), viszont az új lakásbiztosításban megtalálható.

Tehát, ha mondjuk 6 hónap múlva esedékes a jelenlegi biztosításnak az évfordulója, de a kutyus vagy cicus három hónap múlva beteg lesz, a választott csomagnak megfelelően, a biztosító kifizeti az állatorvosi költségeket, annak ellenére, hogy a biztosításért erre az időszakra nem kellett fizetned.


Díjmentes kalkuláció igénylése